Veel gestelde vragen

1Wat kunt je allemaal wrappen ?
Auto's, vrachtwagens, bussen, busjes, aanhangwagens, motoren, scooters, treinen/trams en zelfs vliegtuigen. Ook meubelen zijn te wrappen zoals; keukens. In principe kunnen we alles wrappen. Zodra de ondergrond maar goed is voor de plakkracht van het vinyl kunnen we het voorzien van een wrap.
2Is het schadelijk voor de ondergrond / lak?
Nee absoluut niet ! De lijmlagen die gebruikt worden zijn onschadelijk voor de ondergrond. Ook na het verwijderen van de vinyl blijft er niets achter. Integendeel; de kleuren onder de aangebrachte vinyl blijven mooier, simpelweg omdat deze niet of nauwelijks zijn beinvloedt door bijv; het zonlicht.
3Hoe lang blijft de wrap mooi ?
Je mag verwachten dat deze 5 jaar mooi blijft of zelfs langer afhankelijk van het onderhoud en gebruik. De wraps zijn altijd voorzien van een laminaat die extra glans en bescherming biedt. Ze bieden veel bescherming maar zijn uiteraard niet "bulletproof" Wordt het voertuig intensief gebruikt en dus vaak gewassen in de wasstraat dan zal dit net zoals bij de gewone autolak naar verloop van tijd zichtbaar worden op de aangebrachte vinyl.
4Hoe onderhoud ik de wrap het beste ?
Het beste is wassen met de hand, met een gewone autoshampoo. Poesten mag absoluut niet , maar de wrap voorzien van een siliconen vrije wax is prima.
5Hoe wordt de wrap verwijderd ?
Het hoeft uiteraard niet maar als u naar verloop van tijd de wrap weer wilt laten verwijderen ( bij bijvoorbeeld de verkoop van het voertuig ) dan kunt u dat door ons professioneel laten verwijderen. De wrap wordt verwijderd en het voertuig wordt weer volledig gereinigd en gepoetst zodat het er weer in originele staat bij staat. Klaar voor de verkoop of voor een compleet nieuwe wrap.
Staat uw vraag er niet bij, stel het via onze contact formulier en wij nemen snel contact met u op.