Door nieuwe techniek en folies is het tegenwoordig mogelijk om echt alles op je auto te zetten. Carwrap is de nieuwste trend lakbescherming overgekomen uit de VS.

Doormiddel van een vinyl laag over de uw auto te zetten wordt deze voorzien van een beschermlaag die uw auto beschermd tegen eventuele krasjes, steenslag, strepen en slechte weersinvloeden.
Daarnaast is het natuurlijk ook heel erg mooi.

Stel u heeft een nieuwe auto, deze zit perfect in zijn lak en dat wilt u zo houden of heeft een kleur die niet zo in trek is of zal zijn ? Geef uw auto dan een vinyl beschermlaag, de folie gaat minimaal 5 jaar mee. Wij staan open voor elke uitdaging en daarom is ook onze motto; ''Hoe gekker, des te beter !''
Of het nou gaat om het wrappen van uw bedrijfs auto of het carwappen van uw auto voor het mooie uiterlijk, bij Perfect Blindering & Carwrapping bent u bij het juiste adres.

Wij wrappen o.a;

  • complete interieurs
  • full autowrap
  • gedeeltelijke carrosserie
  • panoramadak look
  • reklame auto's
  • bedrijfs auto's

Wij hebben zeer breed assortiment vinyl-kleuren die tevens verkrijgbaar zijn in de volgende uitvoeringen: Mat, Glans, Pearl, Metallic, Diamond of zelf een zoals carbon of welke print dan ook. Nu heeft u uw (nieuwe) auto voorzien van een nieuwe kleur en een extra beschermlaag, door de speciale lijmlaag is deze kleur makkelijk te verwijderen als u besluit uw auto te verkopen, in te ruilen of iets dergelijks. De auto komt als nieuw onder de vinyl vandaan en dat betekend hogere inruil waarde of verkoop waarde.

Vooral voor bedrijfsauto's die voorzien zijn van een huisstyle kleur kan het naderhand moeilijk zijn ze te verkopen of ze gaan voor een minder hoog bedrag weg. Doormiddel van de huisstyle kleur in vinyl op de wagen aan te brengen en bij verkoop eraf te halen is er een kans op een makkelijke verkoop door een goede kleur zoals grijs of zwart bij aanschaf te kiezen.